Mon Garn Bandan Ruk 13.Bölüm

 

Mon Garn Bandan Ruk

  • Dizi Adı: Mon Garn Bandan Ruk 13.Bölüm
  • Ülke: Tayland
  • Bölüm Sayısı: 15
  • Süre: 1 Saat 35 dk.
  • Çevirmen: REDMOON
  • Tür: Romantik  Komedi Fantastik





Mon Garn Bandan Ruk Konu:

Namneung genç bir köşe yazarıdır. Son zamanlarda işinde pek iyi değildir ve üstüne birde annesiyle büyük bir kavga etmiştir.

İşleri daha da kötüleştirmek için, cennet Namneung'u cezalandırmaya karar verir ve gizemli bir kadınla tanıştıktan sonra Namneung'ın hayatı büyük ölçüde değişir.

Mon garn bandan ruk türkçe altyazılı izle - Asyalog.com

Sabah yanağına bir buse konduran bir yabancı tarafından uyandırılır ve uyandığında dün kestirdiği saçlarının yine uzun olduğunu görür. Neler olduğunu anlamaya çalışırken geleceğe doğru 3 yıllık bir seyahat yaptığını anlar.

Ancak onu daha da büyük bir sürpriz bekliyordur,  onu uyandıran kişi kocasıdır. Yakışıklı melez bir adam olan Songklot/Aoey, bir okulda Tay dili öğretmeni olarak çalışıyordur. Namneung şok olur çünkü Aoey, onun asla birlikte olmam dediği tipte biridir.

Mon Garn Bandan Ruk izle, Bütün Bölümler - Asyalog.com
Düğün albümüne bakıp içinde mutlu bir gelin gören Namneung daha da şaşırır ve onu böyle bir adamla evliliğe neyin getirdiğini bulmaya karar verir ve aynı zamanda geri dönmenin bir yolunu bulmaya çalışır.

Ancak başka sorunlar ortaya çıkar ve kısa süre sonra kendisini gelecekteki kocasına aşık olarak bulur. Peki şimdiki zamanına geri döndüğü zaman ne olacak?

Not: Bu çift, gerçek hayatta da sevgili.


Mon Garn Bandan Ruk 13.Bölüm izleme Linkleri 


Önceki Bölüm                                                                                                      Sonraki Bölüm



VİDMOLY İZLEME
   


 OK.RU İZLEME

   



 STREAMBS İZLEME

   


 MAİL.RU İZLEME




1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski