Boss And Me 12.Bölüm

 

Boss And Me 12.Bölüm


  • Dizi Adı: Boss and Me / Boss & Me
  • Ülke: Tayland
  • Bölüm Sayısı: 40
  • Yayın Tarihi: 
  • Yayın Günleri:
  • Orijinal kanal: GMM 25
  • Tür: İş, Romantik, Komedi, Dram.
  • Çevirmen ; Talp & FkeNaN79

  • Dizinin ayrıca bir alt yazısı bulunmamaktadır bütün konusmalar  tek tek yazılıp elle zamanlanmaktadır.... Bu yüzdene Lütfen SABIRLI OLUN.....




Boss And Me, aynı isimde olan çin dizisinden uyarlamadır...

Nadir bir kan grubuna sahip olan hasta kardeşi için kan bağışçısı arayan bir CEO ve ne çok çalışkan ne de çok yetenekli olmayan, ama inatçı ve azimli bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Kızımız Okuldan mezun olduktan sonra iş aramaya başlar ve bir çok yere başvuru yapar.
Sonunda büyük bir şirketten işe kabul edildiğine dair bir geri dönüş alır ve hemen işe başlamak için o şirkete gider.

Bir takım olaylar sonrasında acil kana ihtiyacı olan bir hastaya kan vermek için hastaneye gider ve hiç düşünmeden kanını o hastaya verir.  Onun için ufak bir şeymiş gibi görünen bu olay aslında kızımızın hayatını baştan aşağı değiştirecektir.

Büyük bir şirketin CEO'su olan ve kızımız birbilerine aşık olacaklardır. Aralarına girecek olan ikinci kişiler her şeyi alt üst edecektir. Mutlu sona ulaşabilecekler mi? Ne tür zorluklarla baş etmeleri gerekecek?


Önceki Bölüm                                                                                           Sonraki Bölüm


Boss And Me 12.Bölüm İzleme Linkleri...

VİDMOLY İZLEME  


 OK.RU İZLEME  


 STREAMBS İZLEME  


 MAİL.RU İZLEME


MOBİL OK.RU   

12 Yorumlar

  1. ay o çatalla hedef sahnesi neydi
    yarıldım da yarıldım 🤣🤣🤣

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık..gözler boncuk boncuk....

    YanıtlaSil
  3. Eline koluna sağlık yeni bölümü aşkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. MerveSaranghae9 Mayıs 2022 14:43

    Ne güzeldi bu bölüm derken o fragman 😤😤
    Gina'nın yemek için boşuna beklemesi 😂
    Bu arada neredeyse izlediğim her Tay dizisinde, birini karşı cinsle sadece ayaküstü konuşurken bile görseler hemen aralarında bir şey varmış gibi düşünüp konuşuyorlar(daha çok dedikodu), davranıyorlar. Bu bana çok saçma geliyor. Maalesef bu dizide de var. Hadi eski yapımlar neyse de yeni çekilenlerde de bu durum var. Umarım bundan sonrakilerde biraz olsun değiştirirler.
    Çeviri için teşekkürler🌸

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler :)) Emekleriniz için. Haftada kaç bölüm çevirmeyi planlıyorsanız iki katını yapabilme enerjisi diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. tam dedik oldu bu iş fragman rüyanızda görürsünüz diyor ....
    bu çifte kavrulmuş kötü kadınlarda cabası.....
    kıskanç payu görüyoruz kalbi sızlasın biraz kızla dalga geçmeyi biliyordu.....

    YanıtlaSil
  7. Son fragmanda,güzel çiftimizin arasında soğuk rüzgarlar estirdiler ne olacak merakla bekliyorum 🧐🧐

    YanıtlaSil
  8. Dizi o kadar tatlı ki bölüm sonu çok hızlı geliyor.Fragman da iki tarafın birbirini kıskandığını gördüm.Çiftimiz çok tatlılar.

    YanıtlaSil
  9. Admin yeni bölüm ne zaman gelir

    YanıtlaSil
  10. Bu dizinin cevirisinin bu kadar geç gelmesi biz izleyicilere haksızlık değil mi. Diger dizilere kıyasla çok daha kısa bölümleri. Şahsen kalbim kırık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl haksızlık ne biliyor musunuz? Defalarca nedenini yazmamıza rağmen bir kere şu yorumları okumamanız dizinin orjınal bölümleri bile kanalında yok defalarca anlattık eski yayınlanan yani çinde yayınlanan bölümler eksik sahneler kesik diye suan bile orjınal kanalda sadece 15 bölüm yayınlandı tam olarak ve alt yazısı yok hiçbir kaynak yok videosuna bile zor ulaşıyoruz ve bu dizi orjınal taylandca yayından bize ham olarak cevrilirilıyor bir arkadaşımıza rica ettik ve bu insan bunu sadece bizi kırmamak için yapıyor ve durmadan çeviri yap diyebileceğimiz birisi değil kendisinin işi ve ailesi var musait oldukça bize bize çevirip yoluyor ellimizden ançak bu geliyor eğer bir kaynak olsaydı emin olun bu dizinin bütün bölümlerini bulabilirdiniz bizde sizde ama yok ve ellimizden gelen bu bir çok emekle bu diziyi ve bir çok dizimizi yapmaya çalışıyoruz lütfen yorumları gerekçeleri biraz okuyun ve bu çeviri yapanlar sizden hiçbir karşılık beklemiyor sizde biraz sabredip insanların bir hayatı olduğunu lütfen düşünün

      Sil
  11. çok teşekkürler çeviri için emeğinize sağlık yine çok güzel bir bölüm <3

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski