The Blue Whisper: Part 1 5.Bölüm

 

 The Blue Whisper: Part 1 (2022)



  • Ülke:Çin
  • Bölümler:22
  • Yayınlanma Tarihi:17 Mart - 01 Nisan 2022 
  • Türler: Fantastik, Tarihi , Romantik , Dram
  • Süre:45 dk.
  • Çevirmen: FATOŞ REDMON
  • Edit : @maralcreations
  • @kore.editlerimm 






Önceki Bölüm                                                                                Sonraki Bölüm


The Blue Whisper: Part 1 5.Bölüm İzleme Linkleri...

Lin Hao Qing'nin hizmetkarı, Yun He'nin kuralları ihlal edip bir ölümsüzle aşk yaşadığını iddia ederken, Yun He, Chang Yi ve kendisinin duygularını ortaya çıkarmamak için bir oyun düzenler.





VİDMOLY İZLEME
   


 OK.RU İZLEME

   



 STREAMBS İZLEME

   


 MAİL.RU İZLEME




7 Yorumlar

  1. Arkadaşlar öncellikle dizinin bir alt yazısı mevcut ama inanılmaz kötü bir çeviri var Çinceden ingilizceye çevirisi google olarak yapılmış sanırım ( Birde dizi tarihi ve fantastik olunca bu yazıyı çevirmek çok zor ) ama bir fan sitesi birebir çinceden İngilizceye cevirmekte bizde kaynak olarak burayı kullanmaktayız gelen kaynaga göre çeviri yapıyoruz anlayışınız için teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emeğinize sağlık, çevirmek için çok güzel bir dizi seçmişsiniz. Chang Yi ve Yun He'nin hikayesini çok severek takip ediyorum.

      Sil
  2. cevap ıcın cok teskler ama ınsallah daha cabuk gelır baya spoıler yedık ızlemeden neler olcanı bılıyoruz resmen o ınsanı sınır edıyor =( =)

    YanıtlaSil
  3. cevap ıcın teskler ınsallah daha cabuk gelır de 2 sezon baslamadan spoıler cok yedık ınsanı o sınır edıyor neler olucanı gördum hep ya =( =( =)

    YanıtlaSil
  4. sevındım ....renın dızılerı ızlenmeye değer ve muthıs. çevırılerı heyecanla beklıyoruz...saygılar

    YanıtlaSil
  5. dızı çın sıtelerınde yayınlandı...bılıyoruz ......muthış. dıyebılırım sıze .bence.burda ızlemın tadı ayrı ...sıteye sonsuz saygılar ....RULES ıde ızleyıp gorelım...

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar acımasız bir yer bu Wanhua Vadisi. Cang Lan'ın koruyucusu Qing Shu da aşık o yüzden Hao Qing'in koruyucusunu affetti. Öldürülmeyip vadiden kovulacaksa ne güzel işte, Yun He'nin arayıp da bulamadığı şey. Aşık olmak neden yasaklandı acaba? Yun He ile Chang Yi gerçekten aşık olsalar bile aşırı imkansız görünüyor. Favori çiftim San Yue ile Li Shu, onlara bir şey olmasın, aşırı yakışıyorlar ve herkesin içinde öne çıkıyorlar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski