The Blue Whisper: Part 1 4.Bölüm

 

 The Blue Whisper: Part 1 (2022)



  • Ülke:Çin
  • Bölümler:22
  • Yayınlanma Tarihi:17 Mart - 01 Nisan 2022 
  • Türler: Fantastik, Tarihi , Romantik , Dram
  • Süre:45 dk.
  • Çevirmen: FATOŞ REDMON
  • Edit : @maralcreations
  • @kore.editlerimm 






Önceki Bölüm                                                                                Sonraki Bölüm


The Blue Whisper: Part 1 4.Bölüm İzleme Linkleri...

Yuh He, Chang Yi'nin güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Komutan Xue'yu, kendisi gibi aşk yaşadığına inandırmak için beklenmedik bir şey yapar.





VİDMOLY İZLEME
   


 OK.RU İZLEME

   



 STREAMBS İZLEME

   


 MAİL.RU İZLEME




3 Yorumlar

  1. dızı süper Ren ın oyunculuguda oyle forever and everden sonra muthış performans . Umarım dızıyı çevırmede sorun olmaz 17 den sonra RAW 40 bolum ınsallah altyazı sorunu olmazda dızımızı ızleyebılırız...ÇEVIRMEN VE SITENIZE SONSUZ SAYGILAR EMEGINIZE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bayıldım bolume ...muhtesem bır basyapıt ...çevırmenımıze sonsuz sevgıler

      Sil
  2. Bu bölüm gerçekten çok güzeldi. Chang Yi için çok üzülüyorum. Li Shu'nun San Yue'u sevdiği gibi Yun He'yi sevebilir, denizi çok sevse de kuyruğundan vazgeçip karada kalmayı seçebilir ama Yun He o sevgiyi haketmiyor. Yun He'nin durumunu düşünüp ona hak veriyorum ama bulduğu çözüm bu olmamalıydı. Birini seviyormuş gibi kandırıp kullanmamalı hiç kimse. Onun cezalandırması gereken kişi Wanhua Vadisi'nin baş ustası, hatta diğer kişilerle birleşip bir şey yapmaları lazım. Gerçi onu çok seven biri de var, Cang Lan'a bir şey yapmak isteseler canlarına okur. Dizi ile ilgili beni en çok üzen kısım sonda isimler filan geçtikten sonra Yun He'nin Chang Yi'yi kalbinden bıçaklayıp, uçurumdan atması. Fragmanda da o kısım var, o zaman Yun He'nin Chang Yi'ye şöyle söylüyor: "Bir sonraki hayat varsa, onda bu kadar saf olma." Aslında Yun He de Chang Yi'yi seviyor gibi görünüyor ama özgür olma isteği daha ağır basıyor demek ki. Sonunda sevdiğini kaybedince anlarsın, çok özler, çok üzülürsün umarım Yun He!

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski