Boss And Me 4.Bölüm

 

Boss And Me 4.Bölüm


  • Dizi Adı: Boss and Me / Boss & Me
  • Ülke: Tayland
  • Bölüm Sayısı: 40
  • Yayın Tarihi: 
  • Yayın Günleri:
  • Orijinal kanal: GMM 25
  • Tür: İş, Romantik, Komedi, Dram.
  • Çevirmen ; Talp & FkeNaN79

  • Dizinin ayrıca bir alt yazısı bulunmamaktadır bütün konusmalar  tek tek yazılıp elle zamanlanmaktadır.... Bu yüzdene Lütfen SABIRLI OLUN.....




Boss And Me, aynı isimde olan çin dizisinden uyarlamadır...

Nadir bir kan grubuna sahip olan hasta kardeşi için kan bağışçısı arayan bir CEO ve ne çok çalışkan ne de çok yetenekli olmayan, ama inatçı ve azimli bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Kızımız Okuldan mezun olduktan sonra iş aramaya başlar ve bir çok yere başvuru yapar.
Sonunda büyük bir şirketten işe kabul edildiğine dair bir geri dönüş alır ve hemen işe başlamak için o şirkete gider.

Bir takım olaylar sonrasında acil kana ihtiyacı olan bir hastaya kan vermek için hastaneye gider ve hiç düşünmeden kanını o hastaya verir.  Onun için ufak bir şeymiş gibi görünen bu olay aslında kızımızın hayatını baştan aşağı değiştirecektir.

Büyük bir şirketin CEO'su olan ve kızımız birbilerine aşık olacaklardır. Aralarına girecek olan ikinci kişiler her şeyi alt üst edecektir. Mutlu sona ulaşabilecekler mi? Ne tür zorluklarla baş etmeleri gerekecek?


Önceki Bölüm                                                                                           Sonraki Bölüm


Boss And Me 4.Bölüm İzleme Linkleri...





VİDMOLY İZLEME
   


 OK.RU İZLEME

   



 STREAMBS İZLEME

   


 MAİL.RU İZLEME




8 Yorumlar

  1. fragman diyor ki bir kötü yetmez ikinci de gelsin .....
    bu taylandlı senaristler neyin kafasını yaşıyor acep.....
    liu'nun o keşmekeşten bir an önce kurtulması dileğiyle o kadın oğlunu yedirmez, zaten o uşakta türk lirası ile 5 kuruş etmez.....

    YanıtlaSil
  2. Bunlar nasıl sevgili olacak hiç belli değil, Push beyimiz korku saçıyor

    YanıtlaSil
  3. Keşke daha hızlı gelse bölümler

    YanıtlaSil
  4. Ne zaman gelecek yeni bölüm, acil cevap?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizinin kaynağı mevcut değil eski yayınlanan çince alt yazılı olan bolumler mevcut ama suan yotube kendı kanalında orjınal yayın var bu orjınal yayın ıle çince alt yazılı yayın arasında fark var çince alt yazılı bolumler eksık bazı sahneler kesık ve bızım beklediğimiz kaynakta yotube kanalına gore cevırı yapıyor ve vıdeolarımız ona gore suan bızde bunu beklıyoruz özellikle belirtmek ısterimki ingilizceden cevırı yapmıyoruz zaten ingilizce bır kaynağı yok

      Sil
  5. MerveSaranghae5 Mayıs 2022 19:53

    3. bölümü izledikten sonra olaylar ilerledikçe çeviri beklemek zor olur, en iyisi tüm bölümler yayınlansın öyle izleyeyim demiştim. Dayanamadımm 🙈🙈
    Bu bölüm Namking'in kuzeni Liu ile Payu'nun yanında olan yardımcısını shipledim.. Umarım güzel bir çift olurlar. Liu, o gudubet kadın ve oğluna fazla. Kıza üstten üstten davranıyorlar. Çocuk eve bıraktı diye hemen bir yaygara.. Liu tez vakitte o evden-işinden ayrılır ve annesinin de kendisini yönetmesine izin vermez umarım.
    Bizim çifte gelecek olursak.. Namking çok tatlı, Payu zaten sadece bakışları bile😍 Hele kızın o bakışları görünce verdiği tepkilerine çok gülüyorum 😂 Şimdiden pek tatlılar, çift hallerini çok merak ediyorum.
    Yeni bölümde gereksiz bir kadın karakter geliyor galiba. Lika yetiyordu zaten.. Bu arada Lika'nın annesini sevdim. Genelde Tay dizilerindeki 2. kadın karakterin annesi pek böyle olmaz.
    Çeviri için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Çeviri yorumlarını çok seviyorum gerçekten diziyi tek başıma izlemiyormusum gibi oluyor emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski