You Are My Destiny (2020 ÇİN)

 

You Are My Destiny

  • Dizi: You Are My Destiny
  • Ülke : Çin
  • Yayın Yılı : 2020
  • Bölüm: 36
  • Süre : 45 dak.
  • Çevirmen: LazyAries

You Are My Destiny birbirleriyle hiçbir bağlantısı olmayan, farklı dünyalarda yaşayan iki insan beklenmedik bir karşılaşma sonucu birbirlerinin kaderi oldular. Bahamalar'a giden bir yolcu gemisinde Chen Jiaxin; iyi eğitimli, büyük bir holdingin varisi Wang Xiyi ile tanışır. Burada birbirlerine yardım etmek için sevgili rolü yapmalarının ardından, hatırlanmayan bir tek gecelik ilişki yaşarlar. Bu tek gecelik ilişki sonunda Chen Jiaxin hamile kalır ve oynadıkları oyun beklenmedik bir şekilde gerçek bir evliliğe dönüşür.

Chen Jiaxin hamile kaldığını öğrenince ailelerin baskısı yüzünden bu ikili evlenmek ve evliliklerini sürdürmek zorunda kalırlar. Ancak bu evlilik, Wang Xiyi'nin sevdiği kadınla evlenebilmesi için, Chen Jiaxin'in çocuğu doğurup onu babasına bırakması ve daha sonrada boşanması üzerine imzalanmış bir protokole dayanmaktadır. Ama hayat bir kağıt üzerine yazılan bir kaç satır yazıdan ibaret değildir....  Beklenmedik duygular, kalbini ve zihnini tamamen ele geçiren hisler ansızın kapınızı çalabilir...

Orijinali  Tayvan dizisi olan ama Kore dizisine de uyarlanan Fated to love you dizisinin, Çin versiyonudur.



Karakterler:

Wang Xi Yi
Xi Yi, ailesinin holdinginin CEO'sudur. Ailenin, baba tarafından tek torunudur. Xi Yi yetenekli bir iş adamıdır ve rasyonel ve iş odaklı olmaya alışkındır. Anna adında uzun süredir bir sevgilisi var.

Chen Jia Xin
Jia Xin çekingen ve soğuk biridir. Bir birey olarak kendine güveni yok ve diğer insanlar sıklıkla işte ve kişisel yaşamında ondan yararlanıyor. Jia Xin, bir hukuk firmasında idari asistan olarak çalışmaktadır. Gu Chi adında aptal bir erkek arkadaşı var. Jia Xin aynı zamanda yetenekli bir sanatçı ve kil ile oynamayı seviyor.

Anna
Anna uluslararası bir balerindir. Kariyeri nedeniyle sık sık farklı şehirlerde bulunmaktadır. Ancak sevgilisini  ve aşkını kaybedince değerinin farkına varmıştır.

Dylan
Dylan özel bir sanat komisyoncusu ve sık sık Başkan Wang için sanat eseri satın alıyor. Jia Xin'e romantik hisleri olmasına rağmen, ona yürekten nazik ve sadık bir arkadaş. Dylan ayrıca sürekli olarak uzun süredir kayıp olan küçük kız kardeşini arıyor.

Anson
Anson, Xi Yi'nin işyerindeki kişisel asistanıdır, ancak aynı zamanda benzersiz bir dostluğu da paylaşmaktadırlar. Bazen komik ve küstahtır. Xi Yi'nin, Jia Xin'i etkilemesine Anson yardım edecektir. Si Qi ile tanışırlar ve ondan etkilenir.

Liu Si Qi
Si Qi, Jia Xin'in iyi arkadaşı ve meslektaşıdır. Onlar da ev arkadaşlarıdır. Si Qi, bir avukat ve kariyer odaklı bir kadındır. Bağımsız ve iddialı ama üniversiteden beri hiç erkek arkadaşı olmamıştır.

Wang Zheng Ren
Zheng Ren, Xi Yi'nin kuzenidir. Anneannesi Başkan Wang'dır. Zheng Ren'e aile şirketine katılma ve Xi Yi altında çalışma şansı verilir. Yeteneklerini göstermek için hırslı ve sabırsızdır.

Başkan Wang Zhen Zhu
Başkan Wang, torunu Xi Yi'ye evlenmesi için baskı yapan tipik bir büyükanne. O, Xi Yi ve Jia Xin'i birbirine bağlamaya çalışan, kurnaz tatlı bir kadındır.

You Are My DestinyLin Xi Shi
Xi Shi, Jia Xin'in annesidir. Huaniao Adası'nda yaşıyor ve erişte dükkanı var. Xi Shi, kızına karşı katı ama onu çok seviyor. Anne ve kız olarak çok yakın bir bağları var. Jia Xin söz konusu olduğunda çok sert ve koruyucu olabilir.

Wang Xiu Ling
Xiu Ling, Başkan Wang'ın kızı ve Zheng Ren'in annesidir. Daha önce zimmete para geçirme nedeniyle aile işinden men edildi. O şimdi boşanmış ve ailesinin yanına yeni taşınmıştır. Xiu Ling, Zheng Ren'in aile işinde Xi Yi'yi gölgede bırakacağını umuyor.

Usta Zhong San Long
Master Zhong, Macaristan merkezli bir sanatçı ve ünlü bir çömlek yapımcısıdır. Dylan ile arkadaş ve gençken Başkan Wang'a aşıktı.

Çevirmen Yorumu; Bir çok versiyonu olan bu konuyu birde bu şekilde izlemenizi tavsiye ederim...


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski