TOK KRA DAİ HUA JAİ PLOY JONE (2019)

 

TOK KRA DAİ HUA JAİ PLOY JONE (2019)



  • Ülke: Tayland
  • Bölüm sayısı: 23
  • Süre; 60 dakkika.
  • Çevirmen; ZeytinliBalon

 



Tok Kra Dai Hua Jai Ploy  dizi genelde izlediğiniz öyle sinir krizlerine sokan bol tayland dizilerinden değil. Dizimizde ki  tüm karakterleriyle gayet eğlenceli, komik bir aile dizisi.

Roikaew'in babasınin, hayatını kurtardığı için Roikaew'i kasabanın şefiyle evlendirmeye karar verir. Roikaew bu evliliği istemese de kendine verilen sözlere inanır ve bu uğurda yurtdışında moda eğitimi alma hayalini bırakır. Evlendikten çok kısa bir süre sonra şeffin ölümüyle  Roikaew'i 2 çocuğuyla yalnız kalır. Ve tabii Roikaew'in moda eğitimi hayalleri de tamamen yalan olur.

Aylar sonra Cholchat kasabanın yeni şefi gelir.  Roikaew'in babası kasabanın önde gelen insanlarındandır, bu da Roikaew ve Cholchat'in her gün kasaba halkına yardım etmek için birbirleriyle buluşmaları anlamına gelir. Cholchat Roikaew'i daha çok tanımaya başlayınca ona aşık olmaya başlar. Ve bu sırada, uyuşturucunun tekrar kullanılmaya başlandığı kasabada sorunlar çıkmaya başlar.

Dizide hayallerinin peşinden gitmeye çalışan iki çocuklu dul annenin ve yeni zengin ailesini bırakıp görev aşkıyla şef olmuş çiçeği burnunda kasaba şefinin tatlı, çekişmeli aşkını izleyeceğiz.

Karakterler;

Chawee, Roikaew'in annesi. Kızının tekrar evlenmesini istiyordur ve kasabaya yeni şef gelince ikisini evlendirmek için kollarını sıvar. Bu teyzenin bunları evlendirmek için yaptıklarını görünce ağzınız açık kalacak XD

Jaruek, Roikaew'in babası. Tao Rong'un önde gelen insanlarından biridir. Bazı olaylar sonucu kasaba halkı ile düşmandır. Daha sonra yeni şef Cholchat ve kızı Roikaew'in ısrarlarıyla kasabanın gelişmesi için çiftliğinin kapılarını halka açar ve halka tarımla ilgili dersler verir. En yakın arkadaşı ise tüfeği.

Jingjai, Roikaew’in en yakın arkadaşı ve çocuklarının sınıf öğretmenidir. Her zaman arkadaşının yanındadır ve her konuda ona yardım etmeye hazırdır. Jentham’dan hoşlanmaktadır ama Jentham en yakın arkadaşından hoşlandığı için duygularını asla itiraf edememiştir. Hatta Jentham’a, Roikaew’i etkileyebilmesi için tavsiyeler bile vermektedir.

Jentham, kendi deyimiyle Tayland'ın en yakışıklı ve en nazik orman korucuyusu. Çok sempatik ve yardım sever birisidir. Uzun zamandır Roikaew’den hoşlanmaktadır ve Jingjai’nin tavsiyeleri yardımıyla Roikaew’i etkilemeye çalışmaktadır.

Supasi, Cholchat’ın çocukluk arkadaşıdır. Supasi, Cholchat’ın yanında kalmak ve ona olan aşkını göstermek için Amerika'dan geri gelir. Roikaew’i, Cholchat’tan uzak tutmak için türlü türlü planlar yapar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski