First Romance Çin 2020

 

First Romance

      • Dizi Adı: First Romance (2020)
      • Ülke; Çin
      • Bölüm: 25
      • Süre: 45 Dakika.
      • Çevirmen; Son Çeviri Bükücü, MadBean, ZeytinliBalon





First Romance Konusu:

Yan Ke ve Xiong Yi Fan lise yıllarından okul arkadaşıydı. Gençliğin verdiği o heyecanla bazı duyguları bazı karmaşık durumlar sonucunda ikisi de fark edemedi ve kendilerini uzaktan seven birinin varlığından habersizce lise yıllarını atlattılar. Şimdi ikisi de aynı üniversitede, aynı bölümde, yeni bir karşılaşma ve artık her ikisi için de işler çok farklı. Yan Ke artık kampüsteki en popüler ve en sevilen öğrencilerden biri. Karşı konulmaz bir çekiciliğe sahip, aynı zamanda yetenekli bir piyanist.



Tuhaf koşullar, yolunu bir kez daha Xiong Yi Fan ile kesiştirdiğinde, ilk aşkını tanıyamadı belki ama ilk aşkını aramaktan da asla vazgeçmedi. Xiong Yi Fan güzel, tatlı, sevimli, şebek kızımız… Aşkına sadık sevdi mi ne olursa olsun vazgeçmeyen, ulaşamasa da asla sırtını dönmeyen bir aptal aşık…
Sevginin gücü hayalleri gerçekleştirmeye yetecek mi, yoksa sevgi onlardan kaçmaya devam mı edip farklı yollara mı girecek? Ya da ortaya atılan zar sonunda bu ikiliyi mi birleştirecek? Romantizmin, komedinin, dramın en güzel şekilde işlendiği bu gençlik dizisi bildiğimiz tüm okul dizilerinin pabucunu dama atacak…. Mutlaka izlenesi, hepinize iyi seyirler!


izlemek için

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski