THE SWEET GİRL

THE SWEET GİRL(2020)



  • Başlık: Sweet Girl 
  • Bölüm Sayısı: 24
  • Yayın Tarihi: 6 Ocak 2020
  • Film Yeri: Nanjing





FRAGMAN




ÇEVİRMEN FKeNaN79

Konu Özeti:
Giysi tasarımcısı ve bir kılıç ustası arasında geçen bir aşk hikayesi.
Mi Jiuer hayatını  fakirlere yardım etmek için adamıştır, zenginleri soyan  aldıklarıyla fakirlere yardım eden bir karakterdir. Yetkililerden kaçmaya çalıştığı bir gün Luo Yin Ran'a çarpar Giyim atölyesinin Kadın yardımcısı Lu Yi Ling'e olan benzerliği ilginçtir  bazı karışık olaylar sonucu  Jiuer,Yun'un Giyim Atölyesi'nde çalışmak için Lu Yi Ling gibi davranarak çalışmaya başlar  Lu Yi Ling'in büyük kişilik değişimi ve yaşanan komik olaylar yaptığı yaramazlıklar fark edilmeye başlar  Luo Yin Ran  ondan şüphelensede ellinde olmayan sebeplerle yanında kalması için herşeyi yapmaya hazırdırbu sürede aralarında karşı konulmaz bir çekim başlar. Bu sırada şehre gelen Pei Zhuo, Şangay Ticaret Odası başkanının oğlu, Jiuerle kazara tanışırşırlar giyim atölyesinde tekrar karşılaşan bu Üçlüyü Romantik karışık bir ilişki beklemektedir.


Sun Zu Jun

Sun Zu Jun 

 Luo Yin Ran : Caiyun Town'daki Bulut Atölyesi'nin kurucusu ve kostüm tasarımcısıdır. O bir mükemmeliyetçi ve yüzeyde bir narsistitr, kalbi acımasız ve soğuktur, ve kolayca kimseye güvenip sevemez. Mi Jiu Er ortaya çıktığında, tüm planları bozulur.


Jin Wen Xin

Jin Wen Xin 


 Mi Jiu Er :  Yetim, canlı, sevgi ve nefret, görünüşte dikkatsiz cesaretli, ama kalbi basit ve nazik, haksızlığa tahammülü olamayan  adalet için savaşan bir karakteri vardır.

Fan Xiao Dong

Fan Xiao Dong 

Pei Zhou 
Şangay Ticaret Odası Başkanı'nın oğlu. O mütevazı ve asil. Bazı olaylardan sonra Mi Jiu Er'e aşık olur.
Hou Dong

Hou Dong 
Su Yi :
Su ailesinin tek çocuğudur, Su ailesinin ikinci metresi. O bir playboy, ama iyi bir kalbi vardır, herkese arkadaşca davranır, ve sık sık Luo Yin Ran aşk tavsiye verir. Lu Shui'ye aşık olur.

Wang Zi Tong

Wang Zi Tong 

 Lu Shui 
Nazik ve utangaç sevimli, o masum ve sevimlidir, ama o  çekingenlik nedeniyle, sık sık Bulut Atölyesi'nde zorbalık görür Mi Jiu Er tarafından kurtarılır.

Zhang Lan Yi

Zhang Lan Yi 

 Qiao Yu Yan 
Bayan Su'nun yeğeni. O yüzeysel ve nazik, kibardır kontrol delisi ve sevdiğini elde etmek için herşeyi yapabilir tek istediği se ve nazik, kontrvilmek sevilmek . Hayali Luo Yin Ran ile evlenip Bulut Atölyesi'nin sahibi olmak.

The Sweet Girl Still 3







İZLEME LİNKLERİ........


4 Yorumlar

  1. Dizi güzel ve komik çeviri için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Yeni dizi hayırlı olsun. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Dizinin adı yanlış yazılmış. The Sweet Girl.

    YanıtlaSil
  4. Nice...♡♡♡♡♡♡ HOT GIRLS STARS              ♡♡♡♡ PUSSY HOT AND SEXY STILL             ♡♡♡♡♡ BEAUTIFUL SEXY MODELS♡♡♡

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski