ETERNAL LOVE OF DREAM


Eternal Love Of Dream

  • Başlık: Dream Of Eternal Love
  • Bölüm Sayısı: 58
  • Yayın Tarihi: 22 Ocak 2020
  • Film Yeri: Hengdian





Drama Eternal Love bir spinoff - Three Lives, Three Worlds, On Miles of Peach Blossoms) ve aynı adı taşıyan kitap dayanmaktadır. Bu yıllar ve yaşamları boyunca Bai Feng Jiu ve Dong Hua aşk hikayesini izler.

Qing Qiu İmparatoru, Bai Feng Jiu, dağlarda pratik yaparken bir canavar tarafından saldırıya uğradı. Dong Hua İmparatoru tarafından kurtarıldı ve bunu asla unutmadı. Karşılığını ödemek için Dong Hua ile beaber iblislere karşı savaşmak için takip etti. Dong Hua ile geçirdiği zaman, minnettarlık duygularının aşk duygularına dönüştüğünü fark etti. Ama Dong Hua binlerce yıldır kötülüğe karşı savaştıktan sonra aşkın ne olduğunu unutmuştu.

Feng Jiu'yu korumak için Dong Hua onu insan dünyasına gönderiyor. Bu esnada arkadaşları onu korurken ölür. Feng Jiu ölümden insanları kurtabilen  efsanevi peri meyve bulmak için bir arayış devam eder. Kanatlı Kabile'nin Prensesi A Lan Ruo'nun hayal dünyasına girer ve A Lan Ruo'nun hayatını yeniden yaşamak zorundadır.

Dong Hua'nın duruşması sırasında Feng Jiu'yu tekrar kurtarır ve ona aşık olduğunu öğrenir. Evlenmeye hazırlanırlar ama Dong Hua Prenses Ji Heng'i kurtarmaya gittiğinde düğünü kaçırır. Kırık kalpli, Feng Jiu tek başına insan dünyasında kalır ve oğulları Bai Gun Gun doğurur.

Dong Hua'nın yaraları kötüleşiyor ve hayatı tehlikede. Feng Jiu'ya olan aşkını gömmekten ve kalbinin yarısını onu koruyacak sırlı bir halkaya çevirmekten başka çaresi yoktur. Ona karşı hislerini fark eden Feng Jiu, dong Hua'ya savaş alanında yardım etmek için acele eder, düşmanı yener ve dünyadaki barışı geri sağlar. Sonunda, adalet kötülüğe karşı kazanmıştır Feng Jiu ciddi yaralanmalar nedeniyle derin bir uykuya dalar ve Dong Hua oğlu ile yeniden bir araya gelir.

Dilraba Dilmurat
Dilruba dilmurat

Tüm krallıklarda sadece dokuz kuyruklu kırmızı tilki, o bir anemone çiçek doğum lekesi ile doğar. O Eylül ayında doğdu ve bu nedenle Feng Jiu seçildi. O krallığın ikinci en güzel ve Qing Qiu İmparatoru olacak. Feng Jiu, Dong Hua'yı 2000 yılı süre aşkını takip ediyor bu sürede bir çok acı ve kayıp yaşıyor..

Gao Wei Guang

Gao Wei Guang

 Dong Hua olarak
Cangling, Bihai'de doğdu, rastgele iki karakter aldı ve onlara onun adını verdi. Gözleri soğuk ve çelik gibi, görkemli bir mor giyer, ve kar gibi gümüş saçları vardır. Dong Hua antik sel döneminde doğdu ve eski bir tanrı olarak kabul edilir. Feng Jiu ile üç ömür boyunca aşk ve nefretti yaşadı


Chen Chu He

Chen Chu He

Zhe Yan olarak Tüm krallıklarda ilk anka kuşu, o üç diyarlar olaylar ikamet ve Şeftali Çiçekleri korumak bıraktı. Zhe Yan şarap yapımında harika, iyi tıbbi becerilere sahip ve birçok yeteneği vardır. O Qing Qiu İmparator Bai Qian (Feng Jiu onun teyzesi) bir yaşlı ve onun yakın arkadaşı, öğretmen ve akıl hocası.


Guo Pin Chao 1

Guo Pin Chao

Su Mo Ye

Lan Ruo'nun öğretmeni ve Batı Denizi'nin Ikinci Prensi. Annesi Kraliçe Ian Song, Ian Ruo'nun gerçek ölüm nedenini bulmak için ona emanet edildi. Lian Song ile iyi arkadaş ve Bai Zhen'in sırdaşıdır. Mo ye A Lan Ruo için tek taraflı bir aşk vardır Feng Jiu ile iyi arkadaş olur.

ÇEVİRMEN; FKeNaN79 & MenBean İzleme Linkleri...



BÖLÜMLER İÇİN LÜTFEN YENİ BURAYA TIKLAYINIZ

15 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık. 1.bölümde bazı linklerde alttan yazısı verilmemiş. Bilginize

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir dizi elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler ❣️❣️

    YanıtlaSil
  3. Dizi çok güzel Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Yeni bölüm ne zaman gelecek acaba. Hangi günler yayınlanıyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz ❣️❣️❣️

    YanıtlaSil
  5. Yeni bölümler ne zaman gelecek acaba. Çok merak ediyorum 🥺🥺 Çeviri için çok teşekkürler ❣️❣️

    YanıtlaSil
  6. Perşembe akşamı ülkemizden olan olaylar yüzünden 3 gün dizi eklemesi yapmadık bu arada günü olan dizilerde haftaya sarktı bu cuma yeni bölümler gelecek iyi seyirler..

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler . Çevirileri sabırsızlıkla bekliyoruz ❣️ ❣️❣️

    YanıtlaSil
  8. harika bir dizi sıkılmadan izleyin.

    YanıtlaSil
  9. Cevirisi devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
  10. Cevirisi devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
  11. Cevirisi devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çevirisi devam etmekte yarin 9-10 bölümler yayınlanacak...

      Sil
  12. Güzel gidiyor. Gelecek cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum. Elinize emeğinize sağlık harikasınız ❣️❣️❣️

    YanıtlaSil
  13. Dizi çok güzel yaa çevirilerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum kendi halinde güzel kaliteli bi site olmuş elinize emeğinize sağlık 👍🏻😊

    YanıtlaSil
  14. harikasınız bitsin biran önce başlayacağım

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski